Kuzminovú vyradila choroba, do štafety žien nezasiahne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kuzminová Bajčičák Žampa
Tlačová beseda vedúcich predstaviteľov Slovenského olympijského výboru (SOV) a slovenskej výpravy na ZOH v Soči po návrate z dejiska ZOH 2014. Na snímke zľava: bežec na lyžiach Martin Bajčičák, biatlonistka Anastasia Kuzminová a zjazdový lyžiar Adam Žampa. Bratislava, 25. február 2014. Foto: Gabriel Kuchta
Anastasii Kuzminovej sa v pretekoch s hromadným štartom nedarilo
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

ČERVENÁ POĽANA 20. februára (WEBNOVINY) – Slovenské biatlonistky sa v piatkovej súťaži štafiet na 4×6 km od 15.30 h SEČ predstavia na ZOH v Soči bez tímovej jednotky Anastasie Kuzminovej.

Dôvodom je podľa vedúceho biatlonovej výpravy v dejisku ZOH 2014 Pavla Kobelu zdravotný stav slovenskej zlatej medailistky z rýchlostných pretekov. Kuzminovú v uplynulých dňoch trápil kašeľ a zápal priedušnice.

Viac správ z olympiády si môžete pozrieť

———-> TU

Obrazom: Najkrajší moment pre Anastasiu Kuzminovú na olympiáde v Soči

„Kuzminová je chorá. Už na predchádzajúce preteky v miešaných štafiet nastúpila so sebazaprením,“ uviedol Kobela. V miešaných štafetách obsadili Slováci v zložení Gereková, Kuzminová, Hurajt a M. Kazár skvelé 6. miesto.

Neúčasťou najskúsenejšej a najkvalitnejšej členky tímu zrejme poklesnú slovenské ambície v piatkovej súťaži ženských štafiet. V komplexe Laura v Červenej Poľane sa predstaví v slovenských farbách kvarteto Paulína Fialková, Janka Gereková, Martina Chrapánová a Terézia Poliaková.

Obrazom: Trinásty deň na olympiáde v Soči
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Anastasia KuzminováJanka GerekováMartina ChrapánováPaulína FialkováTerézia Poliaková